Sexleksaker för alla parter

sexleksakerPenisringar: Stimulerane för båda, Dom finns i olika utformanden, med eller utan vibrator runda eller utseende efter tex. en delfin. Dom brukar stimulera mannen samitigt som dom stimulerar kvinnan genonom att röra vid klitoris under akten.

Dubbel penetrering, det är oftast en penisring med en mindre dildo fast satt i själva ringen. Den penetrerar analen samtidigt som mannen penetrerar kvinnan.

Strap on: För kvinnor är strap on en perfekt typ av sexleksaker under sexakter kvinnor emellan men det är också ett hjälpmedel för män med potens problem som vill penetrera sin partner. De är också ett alternativ för par som vill ”byta kön” med varandra (ca 20% av männen gillar att bli penetrerade analt) eller prova på dubbel (vaginal-anal) penetration. Strap on har väldigt stor potential för upphetsande sexlekar.

Love swing: Kärleks gunga på svenska. Man kan fästa dom i en krok i taket, “rör” på dörren m.m. En kärleks gunga ger ny tänkande om sexställningar. Den höjer njutningen för båda då man kan göra det omöjliga möjligt.

Hjäjpmedel för bättre penetrering och större njutning, till exempel handtag, kuddar och knäskydd.

Handtag: handtagen använder man i bland annat duschen. Dom är säkrare än dusch stången, tack vare dom starka sugpropparna och man kan använda dom i vilken possition man vill. Finns även som fotstöd. Knäskydd: skydden kan man använda när man utför oralsex på sin partner. Man kan också använda dom vid vissa sex-possitioner på hårt underlag.