Åk på företagsresa och upplev snöskoter

snöskoterSka du på skidresa med företaget men tycker att det här med skidor känns en aning uttjatat? Hyr en snöskoter eller varför inte flera snöskotrar och få fart på företagsresan. Låt det här årets resa bli en fartfylld och spännande upplevelse som ger de anställda nya krafter. Att köra snöskoter är någonting de flesta klarar av och ett perfekt sätt att ha kul, både för cheferna och de anställda. Det är dags att slå två flugor i en smäll och ha en riktigt rolig resa i år.

Snöskoter är ett härligt alternativ till att stå i liften, åka backe upp och backe ner och sedan frysa i väntan i kön till liften. Varför inte hyra in en föreläsare som får prata mitt ute på någon naturskön plats? Med en snöskoter är ingenting omöjligt, utan kreativa idéer kan flöda fritt. Hyr en privat kock eller ta med matsäck för en fin lunch ute i det fria och lär känna varandra ute på det tysta fjället. En färd med en snöskoter slår lätt ihjäl ett par timmar och gör att ni alla får ett trevligt minne att tänka på, när ni är tillbaka på kontoret.